The best kept secret in Amsterdam!

Reviews

Katsu+++

Hey, Katsu is één van de beste in Amsterdam van de weed tot medische info qua sterkte , gevoel afhankelijk van ziekte of aandoening.. Alsook de vriendelijk heid is daar steeds troef... Vooral de dame uit st-Laureins -België

2017-08-13
Extremely high quality

There's only happy faces inside the shop to be seen! The weed has an amazing quality, some of the very best I've ever experienced and I'm well willing to pay a bit more for a really nice strain. Absolute recommendation.

2017-06-09

Over ons

De Katsu is opgericht in 1985 en staat bekend om zijn huiskamer-achtige en relaxte sfeer en de altijd top kwaliteit producten en service.

Om de laagdrempeligheid en sfeer te bewaren alsmede om de lokale buurt te ondersteunen, werd 25 jaar geleden - toen de huidige eigenaren de zaak overnamen - de Galerie geopend.

Terwijl u geniet van een echte Italiaanse koffie, een normale of kruiden thee, vruchten sapje of frisdrank, kunt u de kunst van lokale maar veelbelovende kunstenaars bekijken.

De Shop trekt tegenwoording een mix van mensen van allerlei verschillende landen, zowel rokers als niet rokers. 

Vele locals, toeristen en beroemdheden hebben hun weg naar de Katsu gevonden in de afgelopen 28 jaar en vele klanten blijven terugkomen wanneer ze weer eens in Amsterdam zijn

Dat de Katsu in de afgelopen jaren vele prijzen heeft gewonnen bewijst des te meer dat de Katsu een bijzonder plekje is.

Dus kom vooral eens langs en ontdek het zelf!